Refund policy

TERMENI SI CONDITII RETUR:  

 Legea 34/2014 

 ARTICOLUL 9 Dreptul de retragere

Aliniat 1)  Consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere. 

Aliniat 2 )  Perioada de retragere menţionată la alin. (1) expiră în termen de 14 zile de la  ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a produselor, în cazul contractelor de vânzare.

Se poate opta pentru :

1.    Returnarea produsului / lor in schimbul altor masuri sau altor produse

2.    Rambursarea sumei pe care Lay Condimente SRL  a primit-o drept plata din partea consumatorului

OBLIGATORIU :

In ambele cazuri consumatorul anunta telefonic dorinta de returnare a produselor in termenul de 14 zile de la primirea produselor, mentionat in alin.1 .

In cazul returnarii produsului /lor in schimbul altui produs/e , consumatorul va trimite produsul pe care doreste sa il schimbe catre sediul Lay Condimente SRL , mentionat mai jos. Dupa primirea produsului/lor de catre Lay Condimente Srl, se va face o verificare a coletului, apoi revenim telefonic catre consumator ptr confirmarea primii coletului.

 

Schimbul de colete nu este limitat, se poate schimba produsul cu oricare altul, in limita stocului disponibil. Daca exista diferente de sume, se vor calcula si plati de catre consumator sau Lay Condimente SRL , dupa caz.

Pentru rambursarea sumei platite, se va completa formularul de retragere , care va fi trimis la adresa de email: salut@lumeacutitelor.ro

Consumatorului i se va confirma primirea formularului de retragere, si i se vor cere date personale si bancare in vederea ramburasii sumei platite.

Daca formularul de retragere nu se trimite electronic si se alege trimiterea lui prin curierat , acesta se va semna de catre consumator.

Consumatorul este responsabil pentru diminuarea valorii produselor, daca acestea prezinta urme de uzura, daca sunt returnate in conditii diferite fata de cele de la primire ( defecte, rupte, etc). In aceste cazuri , ne rezervam dreptul de a nu returna suma platita sau de a o returna partial.

Consumatorul suporta costurile directe legate de returnarea produselor ( taxa de livrare catre sediul Lay Condimente SRL).

Adresa  unde se vor trimite produsele returnate este : Blvd. 1 Decembrie 1918 nr. 1G, sector 3, Bucuresti. Cod Postal 032451 .

Produsele returnate vor fi trimise prin orice forma de curierat doreste consumatorul, NU primim retur prin Posta Romana ! Valoarea rambursului coletului returnat va fi 0 lei . Nu returnam suma platita prin curierat. Dupa primirea coletului , produsele vor fi verificate, iar consumatorului I se va confirma telefonic primirea produselor returnate si datele despre rambursarea platii prin virament bancar .

 

Pentru mai multe informatii , consumatorul ne poate contacta telefonic intre orele 08:30 – 16:30 , de luni pana vineri , sau prin email : salut@lumeacutitelor.ro .