F. Dick - o istorie ce incepe in 1778 ... Partea a III-a

F. Dick - o istorie ce incepe in 1778 ... Partea a III-a

Bine ati (re)venit la partea a 3-a a scurtei noastre istorisi despre producatorul german F. Dick.

1992 - Friedr. Dick se extinde în SUA – Friedr. Dick Corp este fondată

Încă o dată Friedr. Dick se aventurează peste Oceanul Atlantic. În 1992, a fost deschis un birou de vânzări în Farmingdale, New York, pentru a putea oferi servicii și mai bune în țara oportunităților nelimitate. De-a lungul anilor, în SUA s-au dezvoltat multe parteneriate strategice, care acum trebuie extinse și valorificate.

1992 - Achiziția companiei von den Steinen, Remscheid: producție de pânze pentru fierastraie circulare și mașini de tăiat

Odată cu achiziția companiei Von den Steinen din Remscheid, Friedr. Dick și-a asigurat în continuare poziția de lider în sectorul lamelor circulare. La acea vreme, von den Steinen și Wilh. Meeh au fost cei mai importanți producători de scule pentru circulare. Întrucât nici in cadrul companiei Von den Steinen nu a putut fi găsit niciun succesor, firma Friedr. Dick a decis să preia compania.

1993 - Uniți suntem mai puternici decât singuri: producția de pile este mutată în Elveția

Mișcarea de a renunța la producția de pile în Esslingen nu a fost luată cu ușurință din perspectiva indelungatei tradiții a fabricarii pilelor a lui Friedr. Dick. De mulți ani, Friedr. Dick lucrase deja împreună cu o companie elvețiană ca partener de producție – în special în domeniul pilelor de precizie. Ambele companii au urmărit îndeaproape dezvoltarea pieței, deoarece pilele de prelucrare erau necesare din ce în ce mai puțin ca urmare a creșterii automatizării. Așa că în 1993 s-a luat decizia de a-și combina capacitățile și de a fuziona producția celor două companii. Lucrând împreună, au reușit să crească semnificativ numărul de unități produse, iar afacerea cu pile a putut continua să aibă succes.

1994 - Un birou de vânzări în Milano, Italia

Italia a fost întotdeauna o piață interesantă și de succes pentru compania Friedr. Dick. Acest lucru s-a datorat nu în ultimul rând unui reprezentant excelent care a vândut produsele Friedr. Dick în Italia.

Cu toate acestea, după ce acest reprezentant s-a pensionat, a trebuit să se ia o decizie cu privire la modul în care ar trebui gestionate vânzările în Italia în viitor. Wilhelm Leuze și echipa sa au văzut un potențial mare pentru produsele lor pe piața italiană și au decis să-și înființeze propriul birou de vânzări pentru a continua vânzările de succes.

1997 - Mutarea de la Esslingen la Deizisau

1997

Sediul companiei din Esslingen a fost casa lui Friedr. Dick de peste 100 de ani. Aceasta a făcut cu atât mai dificilă decizia de a părăsi incinta și de a se muta la Deizisau, la aproximativ 10 km distanță.

Între timp, spațiile din Esslingen nu erau doar prea mari, ci și nepractice și greoaie pentru procesele moderne de producție. După multe deliberări, în Deizisau a fost găsită o clădire care a indeplinit cerințele fabricii Friedr. Dick.

În vara anului 1997, toată lumea și-a făcut bagajele și s-a mutat la Deizisau, mai întâi unitățile de administrare și producție, apoi și depozitul și odată cu acesta întreaga companie.

Cu toate acestea, a fost dorința personală a lui Wilhelm Leuze ca fosta clădire a companiei cotate la bursă, din inima orașului Esslingen, să nu rămână goală și să cadă în paragină, ci să rămână o parte din istoria orașului. Această dorință a devenit realitate: pentru că până în prezent, găzduiește un centru comercial și de experiență numit „Das DICK”.

2010 - Modernizare folosind tehnologie de ultimă generație

2010

Producția de cuțite de bucătar și măcelar continuă să crească. Produsele F. DICK și-au făcut un nume în întreaga lume, nu în ultimul rând datorită calității lor deosebite.

Din acest motiv, producția de cuțite a fost modernizată în continuare, fiind modernizata la cele mai recentă tehnologii. Pe lângă munca manuală tradițională, roboții de producție automatizați sunt acum utilizați din ce în ce mai mult.

În acest fel, compania Friedr. Dick se bazează pe o combinație de angajați cu experiență și tehnologie robotică inovatoare.

2012 - Cuțitul inteligent pentru industria alimentară

O altă inovație ajunge la maturitatea pieței: sistemul RFID pentru industria cărnii și alimentară este distribuit de nou-înființată, subsidiară 100% RFIDICK GmbH. Acest lucru face posibilă urmărirea perfectă a instrumentelor în producție și asigură o mai mare siguranță. Sistemul are un design modular și poate fi adaptat în mod flexibil în funcție de condițiile și cerințele locale.

2017 - Schimbare la Consiliul de Administrație al Companiei - Steffen Uebele devine Managing Director

2017

Compania F. Dick vine cu o lunga istorie in prelucrarea metalului si creerea produselor de cea mai buna calitate.

Produsele lor dainuiesc de-a lungul timpului, ca o marturie a efortului depus in crearea si constructia lor.