Noua serie de cutite de bucatarie VIVUM by F. Dick

Noua serie de cutite de bucatarie VIVUM by F. Dick

Puterea unică a naturii combinată într-o nouă serie de cuțite – VIVUM. Aceste cuțite unice combină un aspect natural cu o ascuțire extremă: un mâner din lemn de mesteacăn elegant și cu o formă specială se îmbină cu oțel de cuțit de cea mai înaltă calitate și un design modern al lamei.

Maner

Mesteacănul reprezintă viață, rezistență, durabilitate și fiabilitate. Nu doar trunchiul este ușor de recunoscut, ci și granulele sale foarte speciale de lemn, care fac fiecare mâner VIVUM unic.

Nu există două mânere la fel. Noile forme de mâner nu numai că arată impresionant, ci și stau perfect în mână. Designul este clar și expresiv. Lemnul se simte natural și se află confortabil în mână.

O caracteristică pe care o apreciază și surferul, fotograful, restauratorul și bucătarul în aer liber Brian Bojsen. „VIVUM m-a cucerit complet. Îmi place prinderea și senzația cuțitelor. Pentru bucătăria mea la foc deschis în aer liber, dar și pentru gătitul de zi cu zi acasă – VIVUM este complet natural, super ascuțit și absolut de înaltă calitate. Cuțitele sunt perfect pentru mine."

Seria VIVUM reprezintă măiestria manuală în loc de uniformitate în serie. Înapoi la origini, înapoi la meșteșuguri. Fiind o piesă unică, fiecare cuțit este finisat manual de personalul nostru experimentat.

Friedr. Dick folosește un oțel special aliat pentru seria VIVUM, deoarece calitatea oțelului contribuie în mod semnificativ la o experiență de utilizare placută. Acest oțel oferă performanțe excelente de tăiere, duritate excepțională și rezistență bună la coroziune.

În timpul procesului de călire, lama este incălzită sub gaz protector la 1.100 °C. Lamele sunt apoi scufundate in gheață până la -197° C pentru a asigura flexibilitatea și rezistența necesare cuțitelor și pentru a optimiza structura materialului.

Acest lucru are ca rezultat o duritate optimă de 58 HRC. Prin urmare, cuțitele sunt extrem de ascuțite și gata de utilizare în bucătării și pe grătare din întreaga lume.

Seria noastră VIVUM include șase excepționale cuțite - care este următorul tău?

Seria VIVUM